Spring naar content

Opleiden in de toekomst met lessen uit het verleden

Om de opleiding M+G in de toekomst beter vorm te geven zijn lessen uit het verleden onontbeerlijk. Twee jaar na het vernieuwen van de praktijkopleiding inclusief externe stages zijn we toe aan evalueren. Hoe is het gesteld met het opleidingsplan van de instelling? Hoe ervaart de aios het leerklimaat? Is de continuïteit van de begeleiding geborgd en hoe ervaren de verschillende partijen dit? Zijn er verschillen tussen de profielen? Wat zijn knelpunten en wat nemen we zeker mee? We zijn benieuwd naar de uitkomsten.

Afhankelijk van je interesse en het stadium waarin de evaluatie zich bevindt kun je als aios meedenken over de opzet van een vragenlijst, verzamelen, verwerken en analyseren van gegevens. Zo kun jij je steentje bijdragen aan het verbeteren van de opleiding en wij werken in deze evaluatie graag met aios samen.

Afhankelijk van je eigen interesses en ambitie maken we er samen een mooi stageplan van! Hebben we jou enthousiast gemaakt en wil je hierover verder praten? Stuur een mail naar instituutsopleider Sheda Broer, s.broer@nspoh.nl.