Spring naar content

Over ons


De Stage etalage is een informatiesite voor aios arts Maatschappij + Gezondheid en is voortgekomen uit de jarenlange samenwerking tussen TNO en NSPOH. Gezamenlijk bieden we op deze wijze inzicht in het stageproces. Het Stagebureau bedient zowel aios van NSPOH als van TNO. Heb je specifieke vragen kan je altijd terecht bij je eigen opleidingsinstituut.

De NSPOH (Netherlands School of Public and Occupational Health) levert als non-profit organisatie een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de volksgezondheid, de arbeidsomstandigheden en arbeidsparticipatie in Nederland. Dit doen wij door professionals op te leiden voor de hedendaagse praktijk van public en occupational health. In het onderwijs komen de meest recente wetenschappelijke inzichten én praktijkinnovaties aan bod. NSPOH biedt de opleiding arts M+G aan en verzorgt onderwijs voor de profielen jeugdarts, forensisch arts, arts medische milieukunde, arts tuberculosebestrijding, arts infectieziektebestrijding, vertrouwensarts en donorarts.

TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Dat is de missie en daar werken de ruim 3200 professionals van TNO dagelijks aan. TNO biedt de opleiding arts M+G aan en verzorgt onderwijs voor het profiel jeugdarts.

Heb je een vraag of een suggestie? Laat het ons weten en vul onderstaand contactformulier in.

Contact