Spring naar content

Oriënterende stage huisartsenzorg

Port Health Centre biedt een breed scala aan specialistische medische diensten voor bedrijven en particulieren uit de maritieme en industriële sector. Zij kunnen 7 dagen per week bij ons terecht met al hun medische vragen. We zijn specialist op gebied van gezondheidseffecten door gevaarlijke stoffen. Naast deze specialistische zorg voor bedrijven bieden we vanuit onze vestiging in Rotterdam centrum huisartsenzorg aan inwoners van het Scheepvaartkwartier en delen van omliggende wijken.

Port Health Centre is gevestigd midden in het hart van Rotterdam, vlakbij de Erasmusbrug. De praktijk is ontstaan uit de voormalige praktijk De Maas en verleent sinds oudsher ook medische zorg aan zeevarenden. In onze praktijk werken meerdere huisartsen. Samen met onze doktersassistentes, praktijkverpleegkundigen en een praktijkondersteuner verlenen wij huisartsenzorg aan inwoners van het Scheepvaartkwartier en delen van omliggende wijken. Tevens zijn we gespecialiseerd in het geven van reisadvies en vaccinaties.

Tijdens de stage doe je in de praktijk ervaring op in onze huisartsenpraktijk. Naast een reguliere praktijk zien wij ook veel zeevarenden en andere passanten in het Rotterdamse havengebied.
Na oriëntatie en introductie ga je onder supervisie eigen consulten en verrichtingen uitvoeren.