Spring naar content

Ik zie een leuke stageplaats op de etalage staan en wil mijn voorkeur voor deze plaats kenbaar maken, hoe doe ik dat?

Ik zie een leuke stageplaats op de etalage staan en wil mijn voorkeur voor deze plaats kenbaar maken, hoe doe ik dat?

Als je een plek tussen het aanbod ziet die interessant voor jou is, neem dan eerst contact op met jouw instituutsopleider of deze plek past bij jouw opleiding. Als jouw instituutsopleider akkoord is met deze plek kan je voor deze plek je voorkeur(en) aangeven via Stage etalage. Let wel, deze aanmelding is geen sollicitatie of definitieve plaatsing. De aanmelding is slechts het aangeven van een voorkeur voor deze plek.

De deadline voor het aangeven van je voorkeur(en) is 4 maanden voordat je gaat starten met je stage. Bijvoorbeeld: start je in de maand september (ongeacht de datum) met je stage, dan is 1 mei de deadline voor het aangeven van je voorkeur. Het stagebureau inventariseert alle voorkeuren en zal in overleg met de instituutsopleiders overgaan tot plaatsing. Zijn er meerdere aanmeldingen voor de plek van je voorkeur, dan zal op basis van factoren als datum van aanmelden, passen van plek binnen opleiding en leerbehoeften bepaald worden wie geplaatst wordt.

Het Stagebureau neemt zo snel mogelijk contact met je op over de plaatsing. Wanneer er onverhoopt geen mogelijkheden zijn op de plek van je voorkeur dan wordt er gezamenlijk gekeken naar een andere geschikte plek.

Wil je meer informatie over de stageplaats van je voorkeur of de procedure rondom de afhandeling neem dan contact op met het stagebureau (planningmg@nspoh.nl). We willen je vragen niet zelf met de stageplaatsen contact op te nemen, tenzij we hier expliciet goedkeuring voor geven.

Hoe geef je je voorkeur(en) aan?

  • Log in (rechtsboven) op de Stageetalage;
  • Selecteer uit de stage(s) waar je voorkeur(en) naar uit gaat;
  • Je ziet nu op je inlogpagina dat je een voorkeur hebt aangegeven.