Spring naar content

Waar en voor wie is Stageetalage bedoeld?

Waar en voor wie is de Stageetalage bedoeld?

Stageetalage is bedoeld voor aois M+G en FG die hun medische vervolgopleiding volgen bij NSPOH of TNO.

De aios van de opleiding M+G lopen 3 stages en een wetenschapsstage (2de fase): een keuzestage, een M+G stage en een aanpalende stage. De aios van FG lopen ook een keuzestage, M+G stage en aanpalende stage en daarnaast ook nog een huisarts/SEH stage.

Stageetalage is een hulpmiddel bij het vinden van een stage en heeft een aanbod van verschillende stages. Het aanbod is vooral gericht op de M+G stage voor alle profielen en de aanpalende stage voor JGZ en VA (kinderrevalidatie, kindergeneeskunde en kinderpsychiatrie). Ook staan er een aantal keuzestages, microbiologie, en FG stages op.

Je kan je voorkeur aangeven voor een van de plekken op stageetalage (dat is geen garantie voor plaatsing) of zelf een plek werven. Je kan ook altijd contact zoeken met het stagebureau voor meer informatie of hulp bij je zoektocht naar een geschikte plek (planningmg@nspoh.nl).

Om in te loggen:

Aios van NSPOH loggen in met dezelfde gebruikersnaam/wachtwoord die ook gebruikt wordt voor de digitale leeromgeving.
Aios van TNO hebben een gebruikersnaam ontvangen waarmee een wachtwoord aangemaakt kan worden.  Lukt het niet of bij vragen, neem dan contact op met PlanningMG@nspoh.nl.