Spring naar content

Soa-bestrijding en seksuele vorming: beleid en interventies

Soa Aids Nederland helpt publiek en professionals om hiv en andere soa’s succesvol te voorkomen, op te sporen en te behandelen. Dat doen we samen met (zorg)professionals, beleidsmakers en communities. Kennis, onderzoek, beleid, lobby en praktijk brengen we bij elkaar. Vanuit die basis voorzien wij iedereen van betrouwbare informatie op maat. 
Wij zijn onderdeel van Stichting Aidsfonds – Soa Aids Nederland. Jaarlijks krijgen we overheidssubsidie van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). 

Soa Aids Nederland is het expertise centrum op gebied van soa-bestrijding en seksuele vorming. Taken zijn het ondersteunen van professionals (oa in de huisartsenpraktijk, GGD professionals in de soa-zorg en JGZ en eleidsmakers). Ook ondersteunen we publiek en jongeren in het maken van gezonde keuzes op dit vlak. Specifiek hoogrisico en kwetsbare groepen. SANL doet dat innovatief, ontwikkelt evidence-based interventies, altijd samen met doelgroepen (zowel professionals als ‘communites’). We geven je graag een klus in een van onze vele projecten. Op beleidsmatig vlak of meer onderzoeksmatig, praktisch gerelateerd aan soa-zorg of JGZ-praktijk, of beleidsmatig. We verwachten een open, ambitieuze, breed-denkende houding van je. Jij mag van ons professionele kwaliteit op zeer veel vlak verwachten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hanna Bos.