Spring naar content

Stage consultatie bureau arts in opleiding

Moventis GGZ is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in Zuid-Limburg. We bieden psychologische behandeling aan kinderen en jeugdigen tot en met 12 jaar en we bieden Basis GGZ volwassenzorg aan volwassenen met psychische klachten in de zwangerschap en/of vlak na de bevalling. Moventis GGZ heeft als specialismen Infant Mental Health, trauma, hechting, zwanger­schap en de babytijd. Wij werken hierbij veelal lichaamsgericht, met een geïntegreerde systemische benadering. We streven hierbij de wachttijden zo kort mogelijk te houden.

Wij ondersteunen kinderen/jeugdigen en hun ouders en volwassen in het vinden van hun eigen kracht door naast hen te staan en hen de regie in eigen hand te laten houden. Hierbij bieden wij zo min mogelijk ondersteuning waar het kan en zo veel mogelijk onder­steuning waar nodig.

We zijn een GGZ instelling met pijlers IMH, trauma en hechting, lichaams en ervaringsgericht werken, waarbij het gehele systeem meegenomen wordt. De opleideling kan meelopen met behandelingen, maar dient ook mee te denken bij implementatie van nieuw aanbod en mag meedenken bij de verbinding leggen tussen het medische en sociaal domein. Scholen ven medewerkers is optioneel.