Spring naar content

Wil je bijdragen aan zorginnovatie?

In mijn boek “ help, het ziekenhuis verdwijnt” heb ik een nieuwe visie op medische zorg beschreven. We kunnen de zorg veel beter en duurzamer en patientvriendelijker
organiseren als we beter gebruik maken van nieuwe technologien.

Ben jij geïnteresseerd in zorgvernieuwing? Denk jij ook dat we veel meer innovaties kunnen en moeten implementeren in de zorg? Wil jij meehelpen aan het anders organiseren van de zorg opdat we ook voor volgende generaties toegankelijke zorg zullen hebben? Dan is een stage bij NLC, een bouwer en investeerder in zorginnovaties, iets voor jou.

De missie van NLC is ‘ bringing science to the patient’; binnen het team expertise integration zijn we altijd op zoek naar mensen met een medische achtergrond, opdat we die kunnen verbinden aan de innovatoren en investeerders. Hoe zorgen we dat de innovaties daadwerkelijk bijdragen aan betere zorg en niet slechts “ een solution in search of a problem zijn” ? NLC is een dynamische en ondernemende organisatie. Zelfredzaamheid en zelfmanagement zijn belangrijk. We zoeken stagiaires die onder goede begeleiding buiten de grenzen van de traditionele zorg durven stappen.